Over ons

Over ons

Marion Maatman en Michel Hettema zijn de energieke aanjagers van Het Vastgoedhuis. Deze jonge veertigers startten met een klein project naast hun reguliere banen. De chalets op een recreatiepark verruilden zij voor woningen. Het groeide al snel uit tot een portfolio met interessante woon-objecten. “Een aantal woningen houden we in eigendom voor de verhuur. Hierdoor zijn we zeer ervaren rondom de beleving van huurders.”

Over haar:

Marion verruilde haar baan bij een gerenommeerde projectontwikkelaar voor haar liefde voor woningen en interieur. In haar huidige functie coördineert zij de projecten en stelt zij de teams nauwkeurig samen voor ieder project. Aan de hand van haar creativiteit werkt zij nieuwe plattegronden uit. Dankzij haar sensitiviteit weet zij de oude allure terug te brengen naar de nieuwe bestemming van de woning. Haar scherpe oog voor detail maakt dat een onopvallend oud element in het gerenoveerde pand ineens een prachtige eye-catcher is. Zo een waarvan iedereen denkt ‘wauw’ en ‘logisch…’ maar die een andere partij zomaar eens over het hoofd had kunnen zien.

Over hem:

De kracht van Michel ziet u terug in de snelheid van berekeningen en focus op rendement. Dit komt de opdrachtgever en de toekomstige bewoners ten goede. Samen met Marion bepaalt hij de samenstelling van het bouwteam en hij zit boven op de planning van ieder project. Hij neemt de verantwoordelijkheid over de afstemming, coördinatie en realisatie.

Over ons

Marion Maatman

Marion: “In deze regio wonen en leven wijzelf. Ons belang is dus groot als het gaat om het verbeteren en verfraaien van woningen. Bovendien voelt het fantastisch om een woning z’n charme terug te geven. Net zoals de nieuwe bewoners, die zich dat ene object ineens wél kunnen veroorloven.”

Bevlogen, coördinerend, oog voor detail

Michel Hettema

Michel: “Wij spreken de taal van de streek. Ons netwerk ligt hier en dat stelt ons in staat snel te schakelen voor opdrachtgevers. Dankzij onze ervaring zien we al snel of een object in onze portefeuille past en komen we vlot over de brug met een voorstel.”

Praktisch, financieel sterk, georganiseerd