Oude woningen verdienen nieuwe staat

Schalkhaar-3 oude situatie

Project:

Herontwikkeling

Oude woningen verdienen nieuwe staat

Door oude elementen smaakvol te combineren met modern comfort is deze authentieke woning weer een ultiem woonhuis. In de volledige renovatie is gekozen voor dubbele beglazing, muur- en dakisolatie, vloerverwarming en volledig nieuw installatiewerk. De woning is uitgebreid met een ruime dakkapel. Ook is er een moderne badkamer geplaatst.

De authenticiteit is hier behouden en versterkt met moderne toevoegingen. Zo is de woonkamer voorzien van een pvc-vloer, in visgraad gelegd. Het plaatje is helemaal compleet met sfeervolle stalen ensuite deuren.

Meer weten over de kracht van Het Vastgoedhuis?

Project

van oud naar nieuw

Benieuwd naar ons volgende project?

Neem contact op.

Michel Hettema

Praktisch, financieel sterk, georganiseerd

“Wij spreken de taal van de streek. Ons netwerk ligt hier en dat stelt ons in staat snel te schakelen voor opdrachtgevers. Dankzij onze ervaring zien we al snel of een object in onze portefeuille past en komen we vlot over de brug met een voorstel.”

Marion Maatman

Bevlogen, coördinerend, oog voor detail

“In deze regio wonen en leven wijzelf. Ons belang is dus groot als het gaat om het verbeteren en verfraaien van woningen. Bovendien voelt het fantastisch om een woning z’n charme terug te geven. Net zoals de nieuwe bewoners, die zich dat ene object ineens wél kunnen veroorloven.”