Actueel: ‘oude locatie ombouwen naar…’

‘oude locatie ombouwen naar…’

Denken in nieuwe mogelijkheden!

Soms zijn er panden waar meer mogelijkheden zijn. Het vraagt om ‘omdenken’. Bij deze locatie zagen we de mogelijkheden om een appartementencomplex te realiseren.

 

Nieuw leven. Nieuwe kansen.

Wij vroegen de woonbestemming aan. Inmiddels is de verbouwing gestart. Er is in ons plan rekening gehouden met de omgeving. We hebben gekozen voor specifieke materialen die aansluiten bij de uitstraling van de wijk. Ook in de appartementen zelf hebben we voor de hand liggende keuzes afgewogen tegen beter aansluitende materialen, die passen op deze locatie.

 

Heeft u een pand of locatie waar wij een nieuwe bestemming voor kunnen zoeken? Het team van Het Vastgoedhuis denkt mee. Mail, bel of app ons. We maken graag kennis.

Benieuwd naar ons volgende project?

Neem contact op.

Michel Hettema

Praktisch, financieel sterk, georganiseerd

“Wij spreken de taal van de streek. Ons netwerk ligt hier en dat stelt ons in staat snel te schakelen voor opdrachtgevers. Dankzij onze ervaring zien we al snel of een object in onze portefeuille past en komen we vlot over de brug met een voorstel.”

Marion Maatman

Bevlogen, coördinerend, oog voor detail

“In deze regio wonen en leven wijzelf. Ons belang is dus groot als het gaat om het verbeteren en verfraaien van woningen. Bovendien voelt het fantastisch om een woning z’n charme terug te geven. Net zoals de nieuwe bewoners, die zich dat ene object ineens wél kunnen veroorloven.”