Project Kanaalzicht

Project Kanaalzicht

Jouw nieuwe thuis in Raalte

kanaalzicht
Rustig gelegen aan het Overijssels kanaal en dicht bij alle uitvalswegen voor een perfecte bereikbaarheid.


Project Kanaalzicht

Op een prachtige locatie, met uitzicht op het Overijssel Kanaal realiseren wij 8 unieke appartementen. Levendig, centraal gelegen en modern en ontwikkeld met oog voor de omgeving. Terwijl Het Waterschap werkt aan de aanleg van natuurlijke oevers, verbouwen wij onder regie van de architecten van Aedinova, een voormalig woon- en zorglocatie van Zozijn. Het pand is opnieuw ingedeeld en de ruimtes zullen je verrassen. Om balans met het water en de natuur te creëren, beschikt ieder appartement bovendien over een eigen buitenruimte.

Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Ben je enthousiast?

Wij leggen je graag uit wat Kanaalzicht betekent in praktische zin.
De highlights:

 • Speels gebouw, comfortabel wonen in lichte woning
 • 8 verschillende, smaakvol ingedeelde appartementen
 • Binnen enkele minuten (op de fiets) in het hart van Raalte
 • Wonen aan het water, in evenwicht met de omgeving
 • Voorzien van zonnepanelen
 • Parkeermogelijkheden
 • Ontwikkeld door Het Vastgoedhuis, met oog voor detail
 • Verkeersluwe wijk
 • Gerenoveerd pand, inclusief extra aandacht voor de gevel
 • Supermarkt, school en medische zorg zeer dichtbij
 • Rustige, unieke locatie in het levendige Raalte-Noord
 • Aan de rand van het dorp en daardoor snel bij de N35 en de N348

Verwachte oplevering: medio jan-feb 2023

Wat je nog meer wil weten over

Project Kanaalzicht

Lichtrijke appartementen

ontdek de verschillen

Iedere woning is gelijkvloers en efficiënt ingedeeld. Kies jouw ideale plek: de appartementen variëren in grootte. De meest compacte is 54 m², de grootste 73m². Iedere Kanaalzicht-woning geniet van de inval van zuiver zonlicht. De appartementen op de begane grond beschikken over een prachtige tuin. De appartementen op de verdieping hebben een eigen balkon. Kom jij hier wonen? Dan heb je een eigen berging. Er is een gezamenlijke buitenruimte, rijkelijk voorzien van groen.

Oude en nieuwe verhalen…
Het kanaal was in het verre verleden een belangrijke handelsroute voor de koopvaardij. Het gebouw zelf diende jarenlang als professionele zorg-locatie van Zozijn, de liefdevolle expert voor mensen met een beperking. In 2023 krijgt het een nieuwe functie: wonen.

De persoonlijke werkwijze van Het Vastgoedhuis

vind je terug in het woongenot

De appartementen zijn ontwikkeld op basis van kennis en ervaring, inclusief een flinke dosis gevoel. ‘Als ik er zelf zou wonen dan…’ is het uitgangspunt van iedere renovatie die het team van Het Vastgoedhuis uitvoert. Bij de appartementen van Kanaalzicht zie je dat terug in details. Bovendien voorzag Architect Stephan Linthorst van Aedinova het plan van prettige extra’s. Zijn doel was om het spel van vormen en ruimten bij elkaar te brengen in licht. Stephan realiseerde dit door ‘van grof naar fijn’ te werken waarbij alle noodzakelijke aspecten van het gebouw en de omgeving de juiste aandacht kregen. Nu combineert het pand het beste van 2 werelden door de ligging aan het Overijssels Kanaal met de nabijheid van het centrum en de belangrijkste uitvalswegen.

Oplevering medio jan/febr 2023

Neem contact met ons op

Welk appartement aan De Meerkoet in Raalte wordt jouw nieuwe thuis? Meld je aan via onderstaand formulier, de makelaar neemt dan contact met je op. De start van de verkoop is inmiddels al begonnen. Zorg dat je erbij bent wanneer je interesse hebt in een appartement in Kanaalzicht.

Makelaar:
Salland Makelaardij
Schoolstraat 16
8102 EM Raalte
tel: 088- 200 6666

*De impressies, het beeldmateriaal en de teksten dienen ter inspiratie en ter verduidelijking.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.