De kracht van het vastgoedhuis

RENOVEREN REGELEN RENDEREN

De kracht van het vastgoedhuis

Ruime ervaring gecombineerd met een goed doordacht plan garandeert waardevolle resultaten. We werken met geoliede teams en voeren zelf regie op de werkvloer. Hierdoor zijn we in staat om onzichtbare potentie wél te zien en te benutten. Ook hebben we altijd stuurinformatie, bijstuur mogelijkheden en kennen we de details van een pand of locatie.

Duurzaam renoveren: Duurzaamheid speelt in ons werk een hoofdrol. Met aandacht voor het milieu gaan wij verspilling tegen. Het bespaart op afval en kosten. Dat komt uiteindelijk iedereen ten goede. Bij het renoveren van onze panden gaan wij dan ook doordacht en duurzaam te werk. We vervangen ramen en plaatsen dubbel glas (HR++ of HR+++). Wij zorgen voor een hoge isolatiewaarde aan de buitenzijde door kwaliteit toe te voegen aan gevels, muren, daken, vloeren en kozijnen. Binnen zorgen we mogelijk voor vloerverwarming. Ook de zonnepanelen ontbreken niet.

Herontwikkeling: Het Vastgoedhuis herstelt en vernieuwt panden. Hierdoor voldoen zij weer aan de huidige maatstaven, normen en eisen vanuit wet- en regelgeving.

Ieder oud pand heeft karakteristieke eigenschappen. Slopen of behouden; het is altijd een keuze. Door een pand een nieuwe bestemming te geven creëren we woonkansen. De historie van de locatie geeft een pand karakter. Door te denken in mogelijkheden en ons te verplaatsen in toekomstige bewoners ontstaan waardevolle kansen. In de panden zelf zorgen ervoor dat oude elementen de allure krijgen die zij verdienen; uiteraard geplaatst in een nieuwe moderne omgeving. Zo worden het unieke locaties vol comfort en eigenzinnige eigenschappen.

Aankopen eigen panden: Het Vastgoedhuis koopt zelf panden. Wij verzorgen de complete renovatie in eigen beheer. Ook uw pand kunnen wij kopen.

Regio: Deventer, Zutphen, Raalte.
Categorie: 100.000,- tot 1.000.000,-

Wilt u uw oude pand(en) een nieuwe duurzame staat geven? Of denkt u na over verkoop? Laat het ons weten. Wij kijken en denken graag met u mee.

Benieuwd naar ons volgende project?

Neem contact op.

Michel Hettema

Praktisch, financieel sterk, georganiseerd

“Wij spreken de taal van de streek. Ons netwerk ligt hier en dat stelt ons in staat snel te schakelen voor opdrachtgevers. Dankzij onze ervaring zien we al snel of een object in onze portefeuille past en komen we vlot over de brug met een voorstel.”

Marion Maatman

Bevlogen, coördinerend, oog voor detail

“In deze regio wonen en leven wijzelf. Ons belang is dus groot als het gaat om het verbeteren en verfraaien van woningen. Bovendien voelt het fantastisch om een woning z’n charme terug te geven. Net zoals de nieuwe bewoners, die zich dat ene object ineens wél kunnen veroorloven.”